Problém se spoluobčany (nejen) na Šluknovsku

Nemyslím si, že by bylo dobré řešení, nechat deportovat nepřízpůsobivé formy společnosti do nějakých táborů či ghet. Faktem ale je, že se musí tyto záležitosti začít řešit. To co nám všechna nepřizpůsobivá společnost může dělat, je jen odrazem toho, co si necháme líbit. Je už alarmující tuto záležitost sledovat, a při tom si uvědomovat, že se k lidem takto staví systém celkově. 

Naši nepřizpůsobivý spoluobčaní různých národností jsou jen jeden z nástrojů v rukou manipulanta. Vládu vůbec nezajímá jak se občanovi žije. Vládu zajímají pouze čísla na účtech bankovních kont, a taky to zda je zabezpečený pravidelný daňový přísun do pokladnice zvané "Statní banka".

 

Zapomeňte na to, že situaci s nepřizpůsobivý občany bude vláda řešit. A když už jo, tak způsobem, který se svobodným občanům líbit nebude. 

Vláda začne hledat řešení, až se ozvou ti, co nejvít trpí a to daňový poplatníci z alarmujících lokalit. Smutné je jen to, že se jedná o lokality s velkou nezaměstnaností, takže to vládu až tak netrápí. 

Proto nestačí, když se ozve 2 tisíce lidí z jednoho města, když nás zde žije 10 miliónů a z toho 2 milióny ve vysokém produktivním věku. Musí se ozvat jednotně statisíce lidí. A nestačí když se tolik lidí ozve na různých místech republiky u televize nebo internetu. Chce to ozvat se ve správný čas na správném místě.

 

Je třeba začít jednat už jen tím, nebýt lhostejný, otevřít klapky na očích a uvědomit si, že máme vážně problém. NE! s nepřizpůsobivý spoluobčany, ale s námi! Protože si necháme ode všech institucí vše líbit. Je nám to jedno, když nás všichni na úřadech, pojišťovnách, bankách obírají o peníze, svobodu. Stejně tak jako máme strach být soudržní a postavit se za lepší podmínky v továrnách korporátního průmyslu, které jsou často bídné  a přidávají na stresu.

Nechceme to vidět, jsme vystrašeně spokojení alespoň s tím co ještě máme, a raději to ani neřešíme. Ti nepřizpůsobivý dole pak jen přijdou, a ukážou nám na ulici v reálu to, jak s námi cvičí ti nedotknutelní nahoře.

                                                    

Lukasz